Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Κι άλλο παιδί θύμα bullying στο σχολείο του 15χρονου




Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου από γονείς που μιλούν για το bullying που έχουν δεχθεί τα παιδιά τους στο σχολείο που φοιτούσε και ο άτυχος 15χρονος, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τη μητέρα ενός 14χρονου κοριτσιού που πηγαίνει στο ίδιο σχολείο, όπως είπε στον Αντ1 ”είναι πολλά τα περιστατικά, το παιδί μας χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη για να μπορέσει να ανταπεξέλθει από τον λεκτικό εκφοβισμό που αντιμετωπίζει στο σχολείο από τους συμμαθητές της” και όπως υποστήριξε “ενημερώθηκαν οι καθηγητές αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο από μία αποβολή”.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Ant1

Στο μεταξύ, μέσα σε κλίμα οδύνης , είπαν το απόγευμα της Τρίτης, το τελευταίο αντίο στον 15χρονο μαθητή που έδωσε τέλος στη ζωή του.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Ant1, δεκάδες μαυροφορεμένα παιδιά βρέθηκαν στην κηδεία του, στάθηκαν δίπλα στους γονείς του 15χρονου για να πουν το τι συμβαίνει μέσα στα σχολεία τους, με ένα λευκό τριαντάφυλλο και με ένα ”γιατί” ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους και ”γιατί” ο συμμαθητής τους πήρε αυτή την απόφαση.Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Ant1

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.