Ο Άλιμος πενθεί για τον Άλεξ – Την Τετάρτη το τελευταίο αντίο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Την Τετάρτη στις 11 το πρωί στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου, συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και συναθλητές, αποχαιρετούν τον 14χρονο Αλέξανδρο, τον αγαπημένο τους Άλεξ, που έχασε τη ζωή του την περασμένη Παρασκευή, στην παραλιακή, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Το 1ο Γυμνάσιο Αλίμου, το σχολείο του Άλεξ, πενθεί, η σχολική κοινότητα της πόλης είναι συντετριμμένη…

Οι συναθλητές του στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου και στον αθλητικό σύλλογο “Φωκέας”, κλαίνε για τον αγαπημένο τους φίλο… Τι να πει κανείς για τους γονείς. Τα λόγια είναι περιττά για την κατάστασή τους, αφού όπως όλοι οι γονείς η ζωή τους όλη ήταν ο Αλέξανδρος και ο αδελφός του, που είναι τώρα το μοναδικό τους στήριγμα.

Η ανακοίνωση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλίμου:

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή του ΝΟΚ, είμαστε όλοι συντετριμμένοι για το τραγικό αυτό γεγονός φυσικά τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν αυτό που έχει συμβεί !!!Την ημέρα όπου θα κηδευτεί ο αδικοχαμένος αθλητής το Κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό!
Με σεβασμό, ο υπεύθυνος του κολυμβητηρίου Αντωνάκης Ιωάννης

Στον ΝΟΚ δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα Τρίτη και Τετάρτη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΩΚΕΑ

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., οι προπονητές, οι αθλητές & τα μέλη του Συλλόγου Φωκέας, εκφράζουν με βαθιά θλίψη, τα συλλυπητήρια τους για την ξαφνική απώλεια από τροχαίο δυστύχημα, του 14χρονου αθλητή του συλλόγου Αλέξη, στην οικογένεια & στους οικείους του.

«Ας τους δώσει ο Θεός τη Δύναμη & το κουράγιο να αντέξουν τον πρόωρο & άδικο χαμό σου. Σε τέτοιες στιγμές δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς. Η σκέψη μας πάντα κοντά σου, Καλό Παράδεισο Αλέξη».

Οι έρευνες της Τροχαίας Καλλιθέας για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Αλέξανδρος  «έσβησε» στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», όπου είχε μεταφερθεί με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο, στην λεωφόρο Ποσειδώνος.

Το παιδί επέστρεφε στο σπίτι του από προπόνηση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου. Tη στιγμή που επιχειρούσε να περάσει απέναντι από τη διάβαση πεζών, παρασύρθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από ένα λευκό Hyundai.

Το αυτοκίνητο τον πέταξε στον αέρα και ο Αλέξανδρος, κατέληξε βαριά τραυματισμένος, αρκετά μέτρα παρακάτω, στο πεζοδρόμιο, ακριβώς μπροστά στην 1η στάση Καλαμακίου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Στο σημείο του τροχαίου εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, όταν έφτασε η μητέρα του, η οποία κρατώντας στα χέρια τις σαγιονάρες του, ζητούσε από τους αστυνομικούς της τροχαίας να τις πουν για την κατάσταση της υγείας του παιδιού της.

Οι γιατροί του νοσοκομείου αργά χθες το βράδυ ανακοίνωσαν στους συντετριμμένους γονείς, ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και ότι μόνο σε ένα θαύμα θα μπορούν να ελπίζουν. Σχεδόν ένα 24ωρο μετά το τροχαίο, ο Αλέξανδρος εξέπνευσε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους συναθλητές του στον ΝΟΚ.

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε στους γονείς του ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης ο οποίος ήταν σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους από τη στιγμή που εισήχθη στην εντατική. Στο νοσοκομείο βρέθηκε και ο υπεύθυνος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλίμου, Γιάννης Αντωνάκης. O 61χρονος οδηγός του αυτοκινήτου κατέθεσε ότι δεν παραβίασε το κόκκινο και το παιδί πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει.

Οι γονείς είναι σίγουροι ότι ο Αλέξανδρος δεν πέρασε με κόκκινο και κάνουν έκκληση σε αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με την Τροχαία Καλλιθέας (210 954 2093) και να δώσουν πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο. Η τροχαία έχει συλλέξει υλικό από τις κάμερες του τραμ.

Όλα τα ενημερωτικά site και τα δελτία ειδήσεων στα κανάλια είχαν ρεπορτάζ για το τροχαίο:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ALPHA

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ STAR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.