“Μας κατέβασαν τα πανό”




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Η Ανεξάρτητη Δημοτική κίνηση Ελληνικού-Αργυρούπολης, ‘’ΝΕΑ ΠΟΛΗ’’ καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή, για την απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια της να κατεβάσει τα πανό, τα οποία ενημέρωναν τους πολίτες για την ιδρυτική συγκέντρωση των στελεχών μας.
Η ενέργεια αυτή, αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το ‘’δημοκρατικό’’ πρόσωπο της διοίκησης, που θεωρεί το Δήμο τσιφλίκι της. Ευελπιστούμε, ότι δεν θα γυρίσουμε πίσω στην εποχή που το Ελληνικό ονομαζόταν Χασάνι, (από τον τούρκο πασά Χασάν).
Επειδή η ενημέρωση των πολιτών αποτελεί για μας ύψιστο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌ λειτούργημα, θα συνεχίσουμε μέχρι να ενημερωθεί και ο τελευταίος δημότης μας, για την πορεία της παράταξης μας μέχρι το συνέδριο.
Η Δημοκρατία δεν φιμώνεται.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.