Δημιουργική απασχόληση των παιδιών σε 4 δημοτικά σχολεία της Ηλιούπολης
Με αφορμή τη νέα πρόσκληση για τη δράση «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2018-2019», για πρώτη φορά θα λειτουργήσουν στην πόλη ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ΚΔΑΠ) σε τέσσερα δημοτικά σχολεία.

Πιο συγκεκριμένα, τα σχολεία στα οποία θα πραγματοποιηθεί η εν λόγω δράση, είναι τα εξής:

2ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης, Πουσουλίδου και Χαλκοκονδύλη
12ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης, Φαναριωτών 8-10
13ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης, Ηρώς Κωνσταντοπούλου & Θάλειας Λουκίδου 3
21ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης, Γράμμου & Ματσούκα
Η επιλογή των παραπάνω σχολείων, έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετηθεί χωροταξικά το σύνολο των δημοτών της πόλης μας.

Οι ώρες δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, είναι απογευματινές με ώρα έναρξης της βάρδιας στις 16:00μμ και λήξη στις 20:00μμ.

Ο Δήμος Ηλιούπολης, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, και με γνώμονα την υποστήριξη των ευαίσθητων ομάδων, καλεί τις άνεργες μητέρες, τις εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα ή τις αυτοαπασχολούμενες που έχουν παιδιά από 5 έως 12 ετών, να λάβουν μέρος στην πρόσκληση, υποβάλλοντας την αίτηση τους μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής στην Ε.Ε.Τ.Α.Α..

Στόχος του Δήμου μας, είναι να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά με voucher, προκειμένου να εξυπηρετηθούν πολλές οικογένειες, αλλά και να γνωστοποιήσει τις απαιτούμενες ενέργειες και τα δικαιολογητικά εκείνα τα οποία απαιτούνται για να ολοκληρωθεί ορθά η διαδικασία υποβολής της αίτησης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X