Xιλιάδες Aθηναίοι τίμησαν τις ελεύθερες παραλίες της Γλυφάδας (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Γέμισαν με κόσμο το τριήμερο οι ελεύθερες παραλίες της Γλυφάδας οι οποίες διαθέτουν, ομπρέλες, αποδυτήρια και ντουζιέρες, έχει προστεθεί νέα άμμος, έχουν τοποθετηθεί ξύλινοι διάδρομοι, ενώ ετοιμάζεται να λειτουργήσει και το Seatrac, η ειδική ράμπα για τα ΑΜΕΑ.

“Οι εκατοντάδες κουκουναριές που έχουμε φυτέψει – σε πείσμα όσων έλεγαν ότι δεν θα πιάσουν – δημιουργούν φέτος ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον” λέει ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.

“Βραβευμένη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με γαλάζια σημαία, η ακτογραμμή της Γλυφάδας παραμένει κόσμημα για την Αττική και φυσικά όλες οι δημοτικές παραλίες μας είναι ελεύθερες και ανοιχτές στο κοινό.
Η περσινή θαλάσσια ρύπανση μας πείσμωσε ακόμα περισσότερο, για να ξεπεράσουμε και το μεγάλο αυτό εμπόδιο – και το καταφέραμε! Οι παρεμβάσεις μας δεν σταματούν εδώ.
Δύο νέοι παιδότοποι θα είναι έτοιμοι μέχρι τέλος Ιουνίου στην παραλία μας, ενώ σύντομα δημιουργούμε ποδηλατόδρομο, καινούργιο πεζόδρομο για περίπατο και προχωράμε παράλληλα σε ασφαλτόστρωση της Διαδόχου Παύλου και σε άλλες προγραμματισμένες παρεμβάσεις όπως πρόσθετο φωτισμό με λάμπες LED”.

 

 

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.