Συνεδριάζει για τον «Κλεισθένη» το δημοτικό συμβούλιο Αλίμου (δείτε live)


Προσκαλείσθε στην 9η δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Φαν Βάικ & Λεωφ. Ποσειδώνος) – Αίθουσα Βασίλη Κατσή, την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 και ώρα 20:00 σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

1ο ΘΕΜΑΕπιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντων χρηματικών ποσών σε συναλλασσομένους με το Δήμο Αλίμου.
2ο ΘΕΜΑΈγκριση διενέργειας και δέσμευση πίστωσης για την διοργάνωση της θεατρικής παράστασης «Οι εφευρέσεις που άλλαξαν τον κόσμο».
3ο ΘΕΜΑΈγκριση διενέργειας και δέσμευση πίστωσης για την διοργάνωση της εκδήλωσης «Διοργάνωση Μαθητικών Θεατρικών Αγώνων».
4ο ΘΕΜΑΈγκριση διενέργειας και δέσμευση πίστωσης για την διοργάνωση της εκδήλωσης «Διοργάνωση Κινηματογραφικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων».
5ο ΘΕΜΑΣυμμετοχή του Δήμου Αλίμου στο Πρόγραμμα του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων για τη χρηματοδότηση του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού του Δήμου Αλίμου» και έγκριση όρων αυτού.
6ο ΘΕΜΑΕπιχορήγηση Αθλητικού Συλλόγου ΦΩΚΕΑΣ για συνδιοργάνωση εκδηλώσεως.
7ο ΘΕΜΑΤροποποίηση της υπ’ αριθμ. 185/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου.
8ο ΘΕΜΑΣχέδιο Νόμου «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνση της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής – Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ (Πρόγραμμα ‘’ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι’’)».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X