Στο δήμο Γλυφάδας το παλιό Cataralla!


Στα χέρια του δήμου Γλυφάδας περνά το παλιό Cataralla. Την είδηση ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

“Ένα όνειρο δεκαετιών επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Το παλιό Καταράλα, αυτή η υπέροχη μικρή χερσόνησος δίπλα στην τρίτη παραλία Γλυφάδας, αποδόθηκε στο Δήμο μας.

Μετά από επίπονη διαπραγμάτευση, μεγάλο αγώνα και τεράστια προσπάθεια, μια εποχή ανομίας και χάους κλείνει και αρχίζει μια καινούργια εποχή, όπου όλος ο κόσμος θα χαίρεται και θα απολαμβάνει αυτό το σημείο μοναδικού φυσικού κάλλους – ένα από τα πιο ωραία μέρη σε όλη την Ελλάδα”.

Ο Γιώργος Παπανικολάου ανακοίνωσε ότι άμεσα θα μπει σε εφαρμογή σχέδιο για να μετατραπεί   σε ανοιχτό και προσβάσιμο σε όλους χώρο αναψυχής, με παιδότοπο, αθλοπαιδιές και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

“Μια προσπάθεια που εντάσσεται στη συνολική πρωτοβουλία που έχουμε αναλάβει και υλοποιούμε για την ανάπλαση του παραλιακού μας μετώπου. Σύντομα θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες. Συνεχίζουμε” καταλήγει η ανακοίνωση του δημάρχου Γλυφάδας.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X