Πόση μικροψυχία μπορεί να κρύβεται μέσα σε 327 λέξεις;




(του Κώστα Σεφτελή)

Ο Δήμος Ηλιούπολης και το ελληνικό δημόσιο δικαιώθηκαν πανηγυρικά, οριστικά και αμετάκλητα με την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου στην πολυετή αντιδικία με τους κληρονόμους του Νάστου για τα ακίνητα.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Ηλιούπολης, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση 327 λέξεων, 
http://www.ilioupoli.gr/news/p ress-releases/teliki-niki-gia- ti-dimosia-periousia-stin-ilio upoli
όπου οι μοναδικές ονομαστικές αναφορές είναι για τον αείμνηστο Δήμαρχο Δημήτρη Κιντή (πολύ σωστά) και για το σημερινό Δήμαρχο για μόλις επτάμιση χρόνια από τα 34 συνολικά που διήρκησε η δικαστική διαμάχη με τους κληρονόμους του Νάστου, κ. Βασίλη Βαλασόπουλο (και πάλι πολύ σωστά).

Απουσίαζε όμως το όνομα του επί 16 χρόνια Δημάρχου της Ηλιούπολης κ. Θεόδωρου Γεωργάκη που είχε παραστεί σε περισσότερες από 60 δίκες είτε ως Δήμαρχος είτε ως Νομικός και του πρώην Δημάρχου κ. Γιάννη Αναγνώστου.

Αλλά η «πονηριά» αυτής της ανακοίνωσης δεν σταματάει εδώ.

Δεν υπάρχει απολύτως καμία αναφορά στη Νομική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης και ειδικά στον κ. Νίκο Καραβέλο, το όνομα του οποίου είναι ταυτόσημο με την προάσπιση της δημόσιας περιουσίας και την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος για 34 επαναλαμβάνω συνεχόμενα χρόνια.

Ντροπή και θλίψη!!!!!

          Κώστας Γ. Σεφτελής
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης
τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου & Αντιδήμαρχος
Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.