Οι Αλιμιώτες ανεβάζουν …Πειραιώτες!




Η θεατρική ομάδα «Επικίνδυνη Δευτέρα» ανεβάζει το τριήμερο 25,26,27/5/18 τους Πειραιώτες του Δ. Χαριτόπουλου, στο θέατρο Παραμυθίας (Παραμυθίας 27, Αθήνα, τηλ.: 210.34 57 904) στις 9 μ.μ.
Σκηνές και αποσπάσματα από τον μεταπολεμικό Πειραιά. Μια κοινωνία που ζει και κινείται γύρω από το λιμάνι, το Καραϊσκάκη, την Τρούμπα, αναβιώνει στα κείμενα του Δ. Χαριτόπουλου από τους Καλαμακιώτες της …«επικίνδυνης Δευτέρας» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπαρδάκου.
Σας περιμένουμε!

Η “Επικίνδυνη Δευτέρα” είναι μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα. Τα μέλη της είναι αλιμιώτες (οι περισσότεροι) που τους ενώνει η αγάπη για τη θεατρική δημιουργία και η ανάγκη να σηκωθούν από τον καναπέ και να πουν και να κάνουν πράγματα! Το 2017 παρουσίασε το έργο του Καταλανού συγγραφέα Εστέβα Σολέρ “Κόντρα στην πρόοδο”.
Ο σκηνοθέτης είναι το μέλος της ομάδας με την μεγαλύτερη εμπειρία σε θεατρικές ερασιτεχνικές ομάδες. Στην πραγματικότητα η “Επικίνδυνη Δευτέρα” κάνει μια συλλογική δουλειά και στη σκηνοθεσία με έναν συντονιστή-οργανωτή που αναλαμβάνει και την ευθύνη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.