Nέα Σμύρνης: Ουρές για τις “Αθλοδιακοπές”- Τι λέει ο δήμος




(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΟΔΙΑΚΟΠΩΝ)

Κατά την πρώτη ημέρα των εγγραφών για τις αθλοδιακοπές (50 ευρώ/παιδί) υπήρξε πολύωρη αναμονή γονέων, διαμαρτυρίες, κούραση και πολλά παράπονα. Κατανοούμε το πρόβλημα και ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Πρέπει όμως να γνωρίζετε τα εξής:

α) Οι αθλοδιακοπές είναι η πλέον δημοφιλής δραστηριότητα στο Δήμο μας. Καλύπτει μεγάλο αριθμό παιδιών (πάνω από 1.200).

β) Κάθε γονιός δεν έχει μόνο τις αιτήσεις των παιδιών του αλλά και άλλων παιδιών με αποτέλεσμα ενώ περνούν 100 άτομα οι αιτήσεις να ξεπερνούν τις 250.

γ) Ακολουθούνται κάποιες συγκεκριμένες διαδικασίες του δημοσίου (π.χ. πρέπει μέχρι τις 14.00 να έχουν μεταφερθεί τα χρήματα στην τράπεζα και να αποδοθούν στο λογαριασμό του Δήμου από συγκεκριμένο υπάλληλο).

Από δικαιολογημένο άγχος οι γονείς συσσωρεύονται τις δύο πρώτες ημέρες στο αρμόδιο γραφείο αλλά δεν μπορεί να σταματήσει η λειτουργία των υπόλοιπων υπηρεσιών του αθλητικού τομέα που εξυπηρετούν πάλι δημότες.

Γραφείο Τύπου Δήμου Ν.Σμύρνης Δεσμευόμαστε από την επόμενη χρονιά οι εγγραφές να μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά. Ο αριθμός των ατόμων που προσήλθαν τις δύο πρώτες μέρες ήταν υπέρογκος και ως εκ τούτου μη διαχειρίσιμος.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.