Μοίρασαν παπούτσια στα παιδάκια και εισέπραξαν πολλά χαμόγελα
Για 2η συνεχή χρονιά, η Ένωση “Μαζί για το Παιδί” και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίου Δημητρίου, πραγματοποίησαν πρόγραμμα δωρεάν διανομής υποδημάτων σε ολα τα παιδιά των οικογενειών που είναι ενταγμένες στις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου.

Η δράση υλοποιήθηκε με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρίας παπουτσιών TOMS, την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας στην οδό Δυρραχίου 11.

Εκπρόσωποι της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί” με εθελοντές και εργαζόμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας και των Δομών, διένειμαν τα παπούτσια σε άμεση επαφή με τα παιδιά που δοκίμασαν τα παπούτσια πριν τα παραλάβουν, εισπράττοντας χαμόγελα και χαρά.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίου Δημητρίου ευχαριστεί θερμά την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”, καθώς και την εταιρία TOΜS για τη συνεχή υποστήριξη τους.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.