Μοίρασαν παπούτσια σε άπορα παιδιά




Το Τμήμα Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας σε συνεργασία με την Εταιρεία ΤΟΜS και την Ένωση “Μαζί για το Παιδί” διένειμαν 80 ζευγάρια παπούτσια στα παιδιά των  δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Η δράση υλοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας παπουτσιών TOMS, η οποία στο πλαίσιο της φιλοσοφίας One For One προσφέρει ένα δωρεάν καινούριο ζευγάρι παπούτσια για κάθε ζευγάρι που αγοράζουν οι καταναλωτές.

Οι δικαιούχοι και τα παιδιά τους προσήλθαν στις 9 Μαΐου 2018 στο χώρο του Α ΚΑΠΗ Ελληνικού – Αργυρούπολης, για την παραλαβή των παπουτσιών που δικαιούνται, με τη συνδρομή και στήριξη των υπαλλήλων του Τμήματος, του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των εκπροσώπων της Ένωσης ‘Μαζί για το Παιδί’και της Εταιρείας ΤΟΜS.

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Χαρίκλεια Λαμπρινού συνεχάρη τους εκπροσώπους της Ένωσης ‘Μαζί για το Παιδί’ και της Εταιρείας ΤΟΜS για την προσφορά τους, χαρακτηρίζοντας την ως εξαιρετικά σημαντική, καθώς διευκολύνει την ουσιαστική υποστήριξη των συμπολιτών μας που πλήττονται από παρατεταμένη ανεργία και φτώχεια.

Από τη μεριά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Εταιρεία TOMS και την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ που εδώ και χρόνια, μέσω της συγκεκριμένης δράσης, στηρίζουν τις οικογένειες που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.