Μια ξεχωριστή βραδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίου Δημητρίου




Την Παρασκευή 18/5 και ώρα 20.00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Αγ.Δημητρίου 216 & Ειρήνης 17) η τελευταία βιβλιοπαρουσίαση της σεζόν που οργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος – Δήμος Αγ. Δημητρίου και η Λέσχη Ανάγνωσης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίου Δημητρίου.

Καλεσμένος ο μαιτρ του λόγου αλλά και της διερευνητικής καθαρής φιλοσοφικής και ιστορικής σκέψης, Γιάννης Καλπούζος!

Θα έχουμε την χαρά να συνομιλήσουμε μαζί του για το νέο του πόνημα «ΓΙΝΑΤΙ – ο σοφός της λίμνης» από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Πρόκειται για ένα άρτιο μυθιστόρημα, όπως μας έχει συνηθίσει, με πολλά επίπεδα, εξαιρετική πλοκή, φανταστικούς χαρακτήρες σε υπέροχη ελληνική γλώσσα! Το βιβλίο θα μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο, στο πολυφυλετικό τοπίο της Ηπείρου και συγκεκριμένα στα Γιάννενα στις αρχές του περασμένου αιώνα.

Η χορωδία της Αδελφότητας των Απανταχού Κραψιτών ΑθηνώνΑδελφότητα Απανταχού Κραψιτών Αθηνών με τον μαέστρο Στάθη Πολύζο, θα διανθίσει την βραδιά της παρουσίασης με ηπειρώτικα τραγούδια .
Σας περιμένουμε σε μια ξεχωριστή βραδιά!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.