Γλυφάδα: “Οι σύγχρονοι γέροντες της Ορθοδοξίας μας”




Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Ευρυάλης Γλυφάδας, διά του Προέδρου, Ορέστη Τσάγκλα και του Γενικού Γραμματέα, Αλέξανδρου Νικοδήμου και με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, κ.κ. Παύλου, προσκαλούν το κοινό την Παρασκευή, 1η Ιουνίου και ώρα 19:00, στην πρώτη κεντρική ομιλία με θέμα: «Οι σύγχρονοι γέροντες της Ορθοδοξίας μας: Παΐσιος ο Αγιορείτης, Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης, Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός και Ιάκωβος ο Τσαλίκης».

Σημειώνεται πως ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Αρχιμανδρίτης, π. Νήφων, Ηγούμενος Ιεράς Κοινοβιακής Μονής Αγίου Νεκταρίου Τερψιθέας Γλυφάδας.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Γλυφάδας, στη διεύθυνση: Άλσους 15 και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.