Γλυφάδα: Ο Μπαμπινιώτης βράβευσε τους εθελοντές καθηγητές (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Για τρίτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Γλυφάδας τιμητική εκδήλωση αφιερωμένη στους εθελοντές καθηγητές  ενισχυτικής διδασκαλίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Γλυφάδας.

Στην άρτια οργανωμένη εκδήλωση από την συντονίστρια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Ερμιόνη Κοροσίδου, όπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού, του θρησκευτικού, του πολιτικού κόσμου, καθώς και πλήθος πολιτών, ο ομότιμος καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεώργιος Μπαμπινιώτης βραβεύθηκε και βράβευσε τους εθελοντές καθηγητές.

“Θερμές ευχαριστίες στην κυρία Κοροσίδου, για την προσφορά της και τα 3 χρόνια λειτουργίας της του Κοινωνικού Φροντιστηρίου” δήλωσε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Νατάσα Αργυροπούλου.

“Πολλά συγχαρητήρια, αλλά και θερμές ευχαριστίες οφείλουμε σε όλους τους εθελοντές καθηγητές για την ανιδιοτελή τους προσφορά, την ενέργεια, τον κόπο και το χρόνο που αφιερώνουν με την καρδιά τους  αφιλοκερδώς στην ενισχυτική διδασκαλία των μαθητών μας.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε θεατρικό δρώμενο από τους μαθητές του φροντιστηρίου και τραγούδια της μαθητικής χορωδίας των μαθητών του 8ου Γυμνασίου Γλυφάδας. Πολλά μπράβο στα παιδιά και βέβαια στον αγαπημένο μας καθηγητή μουσικής Pantelis Sklavounos”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.