Ένα υπέροχο τριήμερο ταξίδι στην Τέχνη για μικρούς και μεγάλους!


Το 2001 ο ΟΗΕ ανακήρυξε την 21η Μαΐου ως Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού και πιο συγκεκριμένα ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Πολιτισμική Διαφορετικότητα, τον Διάλογο και την Ανάπτυξη».
Ο Θ.Ο.Π.Α.Α. (Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου),  πιστός στο μήνυμα της ημέρας, κατάρτισε το πρόγραμμα ενός πολιτισμικού τριημέρου με στόχο να χαρούμε την ελληνική παράδοση, αλλά και να απολαύσουμε τον πολιτιστικό πλούτο άλλων λαών.

Μουσική, γυμναστική, θέατρο, χορός, βιβλία και πολλές ευκαιρίες στα παιδιά για χαρά και δημιουργία!
Η παγκόσμια πολιτισμική συνύπαρξη εγγυάται την ειρήνη και την πρόοδο της ανθρωπότητας. Κι ο ανοιξιάτικος Άλιμος σάς καλεί σ’ ένα χαρούμενο ταξίδι πολιτισμού και Τέχνης.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΜΟΥ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού, ξεκινήσαμε φέτος ένα ανοιξιάτικο ταξίδι με προορισμό την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Οι πολιτιστικές δράσεις του τριημέρου έχουν σκοπό όχι μόνο την διασκέδαση και την ψυχαγωγία, αλλά και την πνευματική ανάταση μικρών και μεγάλων.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Θ.Ο.Π.Α.Α.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X