Εικόνες σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο στην Αθηνών-Σουνίου




Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα που έγινε περίπου στις 22:30 της Κυριακής στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου με την οδό Σφακίων, στο ύψος της ανατολικής παραλίας της Βάρκιζας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Λόγω της υπερβολικής ταχύτητας το κόκκινο Alfa Romeo 147, πάνω στο πέταλο, ξέφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε πάνω σε μια κολόνα της ΔΕΗ. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν από τις στραπατσαρισμένες λαμαρίνες νεκρό τον 23χρονο οδηγό του αυτοκινήτου και σοβαρά τραυματισμένο τον 28χρονο συνοδηγό.

 

Nick Miliaros προς Alfa-Lancia-Fiat-Abarth Club® 🇬🇷🚦🚘🏁
Αποψε γυρω στις 22:30 εγινε πολυ σοβαρο τροχαιο ατυχημα στο υψος του πεταλου μετα την ευθεια του ζαχου στο ρευμα προς αθηνα στη περιοχη της βαρκιζας. Ενα κοκκινο alfa 147 εφυγε απο τη πορεια του πανω στο πεταλο και καρφωθηκε πανω στη κολωνα οπως βλεπετε και στη φωτογραφια. Δυο νεαροι επεβεναν στο οχημα, ο ενας σοβαρα τραυματισμενος και ο οδηγος εγκλωβισμενος με τη πυροσβεστικη να κοβει το αμαξι για να τον απεγκλωβισει.Ηθελα να το κοινοποιησω προς ενημερωση αλλα και προς γνωση και συμμορφωση ολων μας γιατι σιγουρα ολοι εχουμε κανει μια μαλακια παραπανω με το αυτοκινητο μας και υπερεκτιμουμε τις δυνατοτητες μας αλλα και του αυτοκινητου μας. Προσοχη λοιπον στους δρομους με συνεση ,λογικη και παντα με ζωνη ασφαλειας. Ας ευχηθουμε τα δυο παιδια να τη γλιτωσουν και να μη θρηνησουμε αλλα θυματα στην ασφαλτο..

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.