Απέραντο εργοτάξιο η Γλυφάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Συνεχίζονται τα έργα σε όλη τη Γλυφάδα, ενώ σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, θα γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις για τις παραλίες της πόλης και για το νέο κοιμητήριο.

Δείτε τι έγραψε ο δήμαρχος για τα έργα:

Εργασιών συνέχεια στη Γλυφάδα μας.

Έργων πνοής, υποδομής, που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής στην πόλη μας.

Συνεχίζουμε μέσα στο Μάιο το μεγάλο έργο της ανακατασκευής όλων των πεζοδρομίων, κατά μήκος της Γούναρη, στην Παλμύρας και την Ηφαίστου (γύρω από τις νέες παιδικές χαρές) και αλλού.
Σύντομα ξεκινάμε και στη Γεννηματά.
Προσοχή:
Δεν βγάζουμε απλά κάποιες φθαρμένες πλάκες για να βάλουμε καινούργιες. Ανακατασκευάζουμε πλήρως τα πεζοδρόμια, δημιουργούμε ειδικές εσοχές για στάθμευση αυτοκινήτων και ράμπες για ΑΜΕΑ, δενδροφυτεύουμε όπου είναι εφικτό και κάνουμε κάθε άλλη παρέμβαση που χρειάζεται ώστε όλοι οι πεζοί να απολαμβάνουν ανεμπόδιστα τον περίπατό τους στη Γλυφάδα.

Παράλληλα, συνεχίζονται τα έργα στον αγωγό ομβρίων υδάτων στην Κων/νου Αθανάτου , για να θωρακίσουμε αντιπλημμυρικά την Άνω Γλυφάδα και φυσικά όλο το Δήμο μας.
Ένα έργο που θα ανακουφίσει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι χρόνια – το ζήσαμε και τις τελευταίες μέρες – ταλαιπωρούνται από τις πλημμύρες.

Φυσικά συνεχίζουμε τις εργασίες στη νέα παιδική χαρά στην Ηφαίστου (πίσω από την εφορία ) και την ανάπλαση γύρω από την Παλμύρας, που ολοκληρώσαμε πρόσφατα – δύο σημεία όπου η Γλυφάδα αποκτά δύο ακόμα σύγχρονους και ποιοτικούς παιδότοπους και κοινόχρηστους χώρους αναψυχής.

Επειδή, τέλος, μας ρωτάτε καθημερινά για δύο μείζονα θέματα,
αύριο κιόλας θα κάνουμε μία πολύ σημαντική ενημέρωση για την παραλία μας και πολύ σύντομα θα ενημερώσω αναλυτικά και για το κορυφαίο θέμα του νέου κοιμητηρίου της πόλης μας .

Συνεχίζουμε, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και πάνω από όλα με την απεριόριστη αγάπη για την πόλη μας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Απέραντο εργοτάξιο η Γλυφάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 09/05/2018 at 9:14 πμ
    Permalink

    θα είθελα ενα ραντεβου να περπατησουμε την Αγιου Νεκταριου και να πάμε εξω απο το αθλητικο κεντρο και να δουμε τον κινδυνο που εχουν τα παιδια μας βγαινοντας με τα ποδηλατα τους μετα απο κουραστικη ημερα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΣΗ

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.