Άλιμος: Έκανε επιτόπου αναστροφή και παρέσυρε μοτοποδηλάτη (ΕΙΚΟΝΕΣ)




ΙΧ έκανε επιτόπου αναστροφή με αποτέλεσμα να πέσει επάνω του ένα μοτοποδήλατο και να τραυματιστεί ο οδηγός του. Το τροχαίο έγινε την περασμένη Κυριακή στη συμβολή της Αγίου Δημητρίου με την Ερεχθείου, στον Άλιμο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που κατέβαινε την Αγίου Δημητρίου, έκανε ξαφνικά επιτόπου, αγνοώντας την απαγορευτική πινακίδα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μοτοποδήλατο.

Ο οδηγός του μοτοποδηλάτου, ο οποίος πήγαινε στη δουλειά του (είναι μάγειρας στο εστιατόριο ΧΗ.ΜΑ), βρέθηκε τραυματισμένος στην άσφαλτο. Από τη σφοδρή σύγκρουση του έφυγε το κράνος που φορούσε και τραυματίστηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Μια γιατρός που μένει δίπλα του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Στο συγκεκριμένο σημείο είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο τα τροχαία, αφού οι οδηγοί στρίβουν επιτόπου παραβιάζοντας την απαγορευτική πινακίδα που βρίσκεται στη νησίδα της Αγίου Δημητρίου.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.