3B: Ξεκίνησαν οι καθαρισμοί των παραλιών




Ξεκίνησαν σήμερα (Πέμπτη 3 Μαΐου) οι εργασίες καθαρισμού των ελεύθερων παραλιών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με ειδικό μηχάνημα αμμοκαθαρισμού. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται περιοδικά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού σε όλες τις προσβάσιμες στο μηχάνημα παραλίες αφού η Δημοτική Αρχή θεωρεί πως όλες οι παραλίες του Δήμου πρέπει να είναι καθαρές και να προσφέρουν ευχάριστο προορισμό για τους λουόμενους. Για το λόγω αυτό, ακόμα και οι παραλίες στις οποίες δεν έχει πρόσβαση το ειδικό μηχάνημα, η υπηρεσία έχει μεριμνήσει να γίνονται συχνοί καθαρισμοί και με άλλα μέσα.

Οι εργασίες ξεκίνησαν από την ελεύθερη παραλία δίπλα από το Δημαρχείο Βούλας όπου θα τοποθετηθούν 200 κυβικά μέτρα άμμου, ολοκληρώνοντας έτσι τις εργασίες εξωραϊσμού της παραλίας και θα συνεχιστούν στην Ανατολική Παραλίας Βάρκιζας. Εντός των επόμενων ημερών θα έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος καθαρισμού των παραλιών, ο οποίος συμπεριλαμβάνει και την απομάκρυνση των φυκιών που ξεβράζονται από τη θάλασσα τους χειμερινούς μήνες και οι παραλίες μας θα είναι έτοιμες να δεχτούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας για τις δροσερές αποδράσεις του καλοκαιριού.

Παρότι υπάρχει πρόβλεψη οι περισσότερες τέτοιου είδους εργασίες να γίνονται κατά τις νυχτερινές ώρες κατ’ εξαίρεση ενδέχεται να δημιουργείται μία μικρή ταλαιπωρία για τους λουόμενους κατά της διάρκεια των εργασιών καθαρισμού και ζητείται η κατανόηση όλων.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.