Σημαντικές αποφάσεις από το δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης




Σημαντικές αποφάσεις έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του την Πέμπτη 26.4.2018 για έργα και υπηρεσίες που έχουν δρομολογηθεί και θα αλλάξουν την φυσιογνωμία της Ηλιούπολης:

• Εγκρίθηκε η αποδοχή της χρηματοδότησης, και της σύναψης των όρων για την προγραμματική σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ηλιούπολης για την Αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος της Λεωφ. Ειρήνης και εξουσιοδοτήθηκε ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος για την υπογραφή της.
• Εγκρίθηκε η υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτιρίων και των αύλειων χώρων
• Έγινε αποδεκτή η χρηματοδότηση 600.000 ευρώ για την συντήρηση ενός μεγάλου δικτύου οδοστρωμάτων στο Δήμο Ηλιούπολης από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
• Εγκρίθηκε η εκκίνηση της διαδικασίας διενέργειας ανοιχτού διαγωνισμού, σύμφωνα με την οριστική μελέτη για την Προμήθεια για την βελτίωση και την αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού Ηλιούπολης με χρήση νέων τεχνολογιών για την εξοικονόμηση ενέργειας.
• Εγκρίθηκε η μελέτη για την προσαρμογή και την τοποθέτηση των πεζογεφυρών στην πλατεία 28η Οκτωβρίου.
• Και τέλος εγκρίθηκε η πρόσληψης προσωπικού για την στελέχωση των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ηλιούπολης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.