Οι «Ελληνοτουρκικές Σχέσεις» στο Παλαιό Φάληρο




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ Παλαιού Φαλήρου)

Την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, το ξενοδοχείο Coral φιλοξένησε την εκδήλωσή μας με θέμα τις «Ελληνοτουρκικές Σχέσεις». Μαζί μας ήταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και Δημοσίας Τάξεως, Νίκος Δένδιας και ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Angelos Syrigos.

Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο διακεκριμένος δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Dimitris Markopoulos. Οι καλεσμένοι μας ανέλυσαν τις θέσεις τους πάνω στο θέμα, αποδεικνύοντας την γνωστική τους επάρκεια και την χρήσιμη εμπειρία τους στην διαχείριση της διαχρονικότερης πρόκλησης της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας.

Ο κόσμος που κατέκλυσε την αίθουσα του ξενοδοχείου, ενημερώθηκε για τις τρέχουσες εξελίξεις, έθεσε τις ερωτήσεις του και αποχώρησε πιο σίγουρος για τις δυνατότητες της χώρας και την διαφορετική στρατηγική που θα επιφέρει η επερχόμενη πολιτική αλλαγή σε διπλωματικό και στρατιωτικό επίπεδο.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τιμήθηκε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματός μας, Παναγιώτης Καρούμπαλης για την πολύτιμη και διαχρονική του προσφορά στην οργάνωσή μας.

Την εκδήλωση μας, τίμησε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κος Διονύσης Χατζηδάκης, καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων. Ακόμα, κοντά μας ήταν ο Υπεύθυνος Οργανώσεων Λεκανοπεδίου της ΟΝΝΕΔ, Άγης Δήγκας, η Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΟΝΝΕΔ και Αντιπρόεδρος του YEPP, Χριστίνα Μπαλάσκα, ο πρώην γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Γιάννης Αναστασόπουλος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καλλιθέας, Δημήτρης Δεληασλανίδης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μοσχάτου, Χρήστος Τσιφλικιώτης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αλίμου, Μάριος Στενός, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ Ευβοίας, Φώτης Λαγός και το μέλος του συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ Πετρούπολης, Νικόλας Γιάννου.
Παραβρέθηκαν επίσης ως εκπρόσωποι του κομματικού μας φορέα το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, Κώστας Παπαθανασόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Περιστερίου Λινάρδος Καλαμοτουσάκης, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Ταύρου Λευτέρης Χαρμπάτσης, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Δάφνης-Υμηττού, Παύλος Παπαδόπουλος, καθώς και η πολιτεύτρια Ζωή Ράπτη.
Ευχαριστούμε τέλος τον Πρόεδρο της Β1 Νομαρχιακής οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ, Γιάννη Πήλιουρα, την Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ. Παλαιού Φαλήρου, Βαρβάρα Μιχαηλίδου και τον Πρόεδρο της Β1 ΝΟΔΕ, Μιχάλη Κουμεντάκο για την παρουσία τους και την βοήθεια που μας πρόσφεραν για άλλη μία φορά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.