Ο Νίκος Παπάζογλου διεκδικεί την προεδρία της ΝΔ στη Γλυφάδα (VIDEO)




Ο επιχειρηματίας και δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Παπάζογλου, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στη ΔΗΜ.Τ.Ο. του κόμματος στη Γλυφάδα, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 13 Μαΐου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Έχοντας ανακοινώσει την υποψηφιότητα μου, έκρινα σκόπιμο να επιχειρηματολογήσω αυτή μου την πράξη.
Δεν θα αναφέρω τους λόγους που θα είμαι υποψήφιος για πρόεδρος γιατί αυτό θα σπεύσουν  να κάνουν όλοι. Θα  αναφέρω όμως τους λόγους που δεν μπορώ να απέχω από αυτή την κορυφαία εκλογική διαδικασία. 
Αγωνίζομαι από μικρό παιδί, για ό,τι έχω καταφέρει μέχρι τώρα, έχοντας στο μυαλό μου την φράση του Ν. Καζαντζάκη : “ Ν’ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.”
Δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος σε μία διαδικασία μέσω της οποίας μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά στην υλοποίηση του οράματός μας. 
Πιστεύω πως ο ρόλος των τοπικών οργανώσεων είναι να υπερασπίζονται και να διαδίδουν την ιδεολογία του κόμματος στις τοπικές κοινωνίες. Αυτό αποτελεί ένα μικρό αλλά κύριο λιθαράκι στην επίτευξη της αλλαγής που και εγώ οραματίζομαι. Το χρωστάμε άλλωστε στις γενιές που ακολουθούν.
Όλα τα χρόνια της πολιτικής, αλλά και επαγγελματικής, σταδιοδρομίας μου πορεύομαι με γνώμονα την ορθή, ηθική, πολιτική μου στάση. Για αυτό έχω και το θάρρος, σε αυτή τη στιγμή της πολιτικής κρίσης που βιώνουμε, να σας ζητάω να με στηρίξετε. Έχοντας παρακαταθήκη την μέχρι τώρα πορεία μου σε όποια θέση ευθύνης χρειάστηκε να προσφέρω, στο Δήμο αλλά και στο κόμμα, με ανιδιοτέλεια και με αίσθημα προσφοράς προς τον συνάνθρωπο μου, διεκδικώ την προεδρεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Γλυφάδας.
Τα τελευταία χρόνια, η χώρα μας, βιώνει πρωτόγνωρα γεγονότα. Βιώνει, μάλιστα, ταυτόχρονα με την οικονομική κρίση, την μεγαλύτερη κρίση αξιών και ήθους που έχει υπάρξει στη μεταπολιτευτική ζωή της χώρας. Γιατί μόνο αν διασφαλίσουμε τις αξίες μας, μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα μας. Την Ελλάδα που προσδοκούμε και βλέπουμε μέσα από το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Την Κυριακή 13 Μαΐου, εσύ αποφασίζεις και η ψήφος σου μετράει!
 Ανακοίνωση υποψηφιότητας για Πρόεδρος στην ΝΔ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημ. συμβούλιο Γλυφάδας 28/03/2018)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.