Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης γιορτάζει την Άνοιξη




Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης γιορτάζει την Άνοιξη με έξι ξεχωριστές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν θέατρο, φεστιβάλ, χορωδιακές συναυλίες και αφιερώματα.

Την Κυριακή 29 Απριλίου στις 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΙΩΝΙΑ» θα πραγματοποιηθεί μια χορωδιακή συναυλία με τίτλο «Μία η Άνοιξη», με τη σύμπραξη της χορωδίας της Δημοτικής Ενότητας Βούλας  και της χορωδίας  του Δήμου Γλυφάδας, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Λιουντμίλας Καζάρτσεβα.

Την Τρίτη 1η Μαϊου στις 11:00 το πρωί, με τη σύμπραξη της πολιτιστικής συντροφιάς Βούλας ένα ολοήμερο γλέντι θα στηθεί στην πλατεία Άλσους στο Πανόραμα, όπου θα γιορτάσουμε την εργατική Πρωτομαγιά με χορό και τραγούδι παρέα με το μουσικό σχήμα «ΔΗΘΕΝ» που θα μας ταξιδέψει σε μονοπάτια λαϊκά αλλά και παραδοσιακά.

Στις 5 Μαΐου τιμούμε τη Μητέρα. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Μητέρας πραγματοποιείται μία μουσικοθεατρική εκδήλωση γεμάτη λόγο, μουσική και συγκίνηση. «Μάνα είναι μόνο μία»  είναι ο τίτλος της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΙΩΝΙΑ» και θα συμμετέχει η εθελοντική θεατρική ομάδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και η τραγουδίστρια Κατερίνα Κουρεντζή.

Στις 6 Μαϊου, στις 10.00 το πρωί, στο Λύκειο Βουλιαγμένης, θα διεξαχθεί σχολικό πρωτάθλημα σκακιού με συμμετοχή μαθητών από τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου μας. Η εκδήλωση με τίτλο «Το σκάκι στη λογοτεχνία και τη ζωή μας» είναι μια πρωτοβουλία της Λογοτεχνικής ομάδας του Λυκείου και πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση του Λυκείου της Βουλιαγμένης, του ΟΑΠΠΑ και του σκακιστικού ομίλου «Λεύκιππος Βάρης».

Επίσης στις 6 Μαΐου στις 19:30 το απόγευμα το Γυμνάσιο Βουλιαγμένης θα παρουσιάσει στο «ΙΩΝΙΑ» το αριστούργημα του Βίκτωρος Ουγκό «η Παναγία των Παρισίων», ενώ στο Θέατρο Βάρης, στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί χορωδιακή συναυλία με τίτλο «Μουσική Άνοιξη», με τη σύμπραξη των χορωδιών της Δημοτικής ενότητας Βάρης, του Δήμου Ελληνικού και του εξωραϊστικού συλλόγου Λυκούριζας Λαγονησίου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Αιμίλιου Γιαννακόπουλου.

Η αυλαία των εαρινών εκδηλώσεων θα πέσει στις 19 ΜΑΙΟΥ στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΙΩΝΙΑ» στις 19:30 , με ένα φεστιβάλ που θα φέρει την Ελλάδα και την Κύπρο πιο κοντά, με τίτλο «Μαζί Ελλάδα – Κύπρο σε τραγούδι και χορό» σε μια συνδιοργάνωση με τη χορωδία της Βουλιαγμένης, όπου θα συμπράξουν η χορωδία της Κύπρου, τοπικά χορευτικά, και γνωστοί τραγουδιστές.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.