Mεγάλη εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Σμύρνη




Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των φύλων του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και την Ομάδα Εθελοντών του Δήμου «Ενεργός Δράση» διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Δημοτικής Δανειστικής Τράπεζας Αίματος.
Η αιμοδοσία είναι μια απλή, ανώδυνη και ασφαλής διαδικασία και διαρκεί 5-10 λεπτά της ώρας. Δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία ενώ ο όγκος αίματος που προσφέρεται είναι μόνο το 1/20 του συνολικού όγκου αίματος του οργανισμού του ανθρώπου και η αναπλήρωσή του γίνεται σε 10 λεπτά.
Στην εποχή μας η αλληλεγγύη είναι πιο σημαντική από ποτέ, και ειδικά για τους συνανθρώπους μας, που κάποια στιγμή έχουν ανάγκη από το πολυτιμότερο αγαθό ζωής, το αίμα, είμαστε σίγουροι ότι θα δηλώσετε παρόντες.
Η αιμοδοσία θα γίνει στον Δημοτικό Πολιτιστικό Πολυχώρο του Γαλαξία στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης, την Παρασκευή 27 και την Κυριακή 29 Απριλίου, από τις 10πμ έως τη 1μμ.
Συμμετέχουν επίσης, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Νέας Σμύρνης, ο Ροταριανός Όμιλος Νέας Σμύρνης, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, το Σώμα Εθελοντών – Σαμαρειτών – Διασωστών Νέας Σμύρνης, ο Σύλλογος Ιμβρίων, ο Σύλλογος Τενεδίων «ο Τέννης», η Ένωση Ποντίων «Η Μαύρη Θάλασσα», το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για τη Νέα Σμύρνη» και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.