Ενημέρωση για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου




Μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστου Καπάταη, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, επισκέφτηκαν τον χώρο όπου πραγματοποιούνται τα έργα ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια και των συζητήσεων στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.
Σκοπός της συνάντησης στο χώρο των έργων ήταν, η μεγαλύτερη δυνατή κατανόηση και ενημέρωση των έργων που πραγματοποιούνται.


Κατά την ενημέρωση που έκανε στους Δημοτικούς Συμβούλους, ο Αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε τις σημαντικότερες πτυχές του έργου, καθώς είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.
Κατά το τέλος της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, ο Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών και των φορέων της πόλης θα συνεχιστεί σε όλες τις φάσεις του έργου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.