Έκρηξη ηλεκτροφόρων καλωδίων στην πλαζ της Βουλιαγμένης (VIDEO)
Aπό θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα χθες στην πλαζ της Βουλιαγμένης όταν ξαφνικά σημειώθηκε έκρηξη από βραχυκύκλωμα υπόγειων ηλεκτροφόρων καλωδίων στο χώρο που παίζουν ρακέτες.

Ακολούθησε φωτιά με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στους λουόμενους που βρίσκονταν στην παραλία.

Την είδηση με το σχετικό βίντεο από την έκρηξη δημοσίευσε το IloveVouliagmeni:

Παραλίγο τραγωδία σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 3.30μμ στην πλαζ της Βουλιαγμένης αφού υπήρξε κίνδυνος ηλεκτροπληξίας από βραχυκύκλωμα καλωδίων!
Λουόμενοι που έπαιζαν ρακέτες στην άμμο κοντά στις καντίνες της πλαζ άκουσαν ένα τρομακτικό θόρυβο από έκρηξη και ανάφλεξη υπόγειων καλωδίων!
Οι φλόγες που βλέπετε στο σχετικό βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης μας που έπαιζε ακριβώς δίπλα ρακέτες, προέρχονται από την ανάφλεξη των καλωδίων μετά την έκρηξη και σχεδόν επάνω στην επιφάνεια της άμμου!
Επειδή σε λίγες μέρες η πλαζ αυτή θα έχει καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες,καλό θα είναι οι υπεύθυνοι της πλαζ να κάνουν εγκαίρως τους σχετικούς ελέγχους ασφαλείας στην δημοφιλή παραλία! #iloveVouliagmeni

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.