Eκπληκτικό ξεκίνημα στο Nο Finish Line της Αθήνας!
Χιλιάδες δρομείς άρχισαν από το βράδυ της Τετάρτης να τρέχουν στο 2ο No Finish Line στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με στόχο να καλύψουν όσο γίνεται περισσότερα χιλιόμετρα για να μεταφραστούν σε χρήματα που θα πάνε στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».
Το ξεκίνημα του κορυφαίου φιλανθρωπικού ήταν πραγματικά εκπληκτικό με χιλιάδες δρομείς να ξεκινούν λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ τον Υπερμαραθώνιο των 90 ωρών και το Κανάλι στο ΚΠΙΣΝ γέμισε από γελαστά πρόσωπα, ανθρώπους με διάθεση να προσφέρουν αλλά και καρδιές που είναι το σήμα του No Finish Line.


Μικροί και μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες αλλά και ομάδες έτρεχαν ή και περπατούσαν ασταμάτητα για να προσφέρουν στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Την μικρή τελετή πριν από την εκκίνηση, παρουσίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης που ευχαρίστησε τους δρομείς, τους εθελοντές αλλά και τους χορηγούς για τον τόσο ξεχωριστό αυτό αγώνα και κάλεσε στη σκηνή την Πρόεδρο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» Αλεξάνδρα Μαρτίνου, η οποία είπε:
«Σήμερα είναι μια μέρα που ο Αθλητισμός γιορτάζει, μια μέρα που ο Αθλητισμός «αγκαλιάζει» τα παιδιά που είναι σε ανάγκη. Μια μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού. Ευχαριστούμε  από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες,  τους  χορηγούς, τους εθελοντές και όλους όσους δουλεύουν για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης. Η συμμετοχή σας στο  No Finish Line Athens συμβάλλει ουσιαστικά στην καλυτέρευση της καθημερινότητας  χιλιάδων παιδιών που φροντίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».
Κάθε χιλιόμετρο σας μετράει! Πέρσι, πρώτη χρονιά διεξαγωγής του αγώνα, περισσότεροι από 6.000 συμμετέχοντες διήνυσαν περισσότερα από  50,000 χιλιόμετρα και συγκεντρώθηκαν πάνω από 25.000 ευρώ για τη στήριξη του Μαζί για το Παιδί.  Φέτος η ανταπόκριση σας ήταν  συγκινητική καθώς οι συμμετοχές αγγίζουν τις 10.000! Για τις επόμενες 90 ώρες,  σας προσκαλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Να τρέξουμε ή να περπατήσουμε όλοι μαζί σε έναν αγώνα που ο τερματισμός δεν μετράει αλλά η αφετηρία του έχει συμβολική σημασία. Μια αφετηρία για να δημιουργήσουμε για τα παιδιά μας έναν κόσμο πιο υπεύθυνο, πιο ευαίσθητο και πιο όμορφο. Καλή επιτυχία σε όλους!»

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Χριστόφορος Σαρδελής τόνισε: «Για δεύτερη χρονιά είμαστε Μεγάλοι Χορηγοί σε αυτό τον Υπερμαραθώνιο ανθρωπιάς και στόχος μας είναι να σπάσουμε τα περσινά μας ρεκόρ. Αυτό το άθλημα στο οποίο επιδιδόμαστε, δεν σπάμε τα ρεκόρ για τον εαυτό μας, αλλά τα σπάμε για να βοηθηθούν κάποιοι άλλοι, καθώς όπως είπε η κυρία Μαρτίνου, κάθε χιλιόμετρο μετράει. Πέρσι η Εθνική Ασφαλιστική συμμετείχε με 99, φέτος είμαστε με 280 άρα κάτι παραπάνω θα κάνουμε. Εύχομαι να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ, γιατί αυτή η εκδήλωση μας δίνει την ευκαιρία να δείξουμε και την ανθρώπινη μας πλευρά.»
Εκ μέρους του άλλου Μεγάλου Χορηγού, της Sportingbet, o Γιάννης Καποδίστριας τόνισε: «Είναι πολύ ωραίο που μαζευόμαστε όλο και περισσότεροι κάθε χρονιά. Είναι πολύ ωραίο που έχουμε μεγαλύτερη δύναμη να κάνουμε περισσότερα χιλιόμετρα φέτος. Ο σκοπός είναι ιερός άρα ας προσπαθήσουμε αυτές τις πέντε ημέρες, να έρθουμε όσο περισσότερο μπορούμε, να τρέξουμε και να προσφέρουμε. Καλό δρόμο σε όλους.»
Στην έναρξη ήταν και οι γονείς της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη που είναι πρέσβειρα του No Finish Line, αλλά και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του στίβου Περικλής Ιακωβάκης.


Το 2ο NFL Athens  τελειώνει μετά από 90 συνεχόμενες ώρες, την Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 14:00 και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή σχεδόν 10.000 άτομα.
Θέσεις υπάρχουν ακόμα και όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να προσέλθουν στη γραμματεία δίπλα στην αψίδα του Νο Finish Line, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, πληρώνοντας το αντίτιμο των 7 ευρώ.
Eκτός από την αγωνιστική και φιλανθρωπική του πλευρά, το No Finish Line έχει και καλλιτεχνικό πρόσωπο με live από σπουδαία συγκροτήματα, αλλά και DJ Sets. Tην Τετάρτη το πρόγραμμα άνοιξε η DJ Lia και ακολούθησε η
εμφάνιση της μπάντας με κρουστά, Quilombo αλλά και των Sbaraquack, οι οποίοι και αυτοί συνεισφέρουν στον ιερό σκοπό.
Οι δρομείς μέσα στη διάρκεια των 90 ωρών του No Finish Line, μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν,  για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.  Για κάθε χιλιόμετρο που καλύπτουν, θα πηγαίνουν 50 λεπτά στο «Μαζί για το Παιδί».
Μεγάλοι Χορηγοί του 2ου No Finish Line Athens, είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα Εθνική Ασφαλιστική, καθώς επίσης και η διεθνής στοιχηματική εταιρεία, πρωτοπόρος σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης Sportingbet.
Eπίσημοι Χορηγοί είναι η Protergia, ο Τομέας Ενέργειας της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, του μεγαλύτερου ιδιώτη παραγωγού ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, τα πρώτα σε ποιότητα και πωλήσεις ελληνικά νερά Βίκος και η κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία Veronis Jakobsen.
Χορηγός εκπαίδευσης είναι ο πρωτοπόρος εκπαιδευτικός οργανισμός Όμηρος και χορηγός φιλοξενίας ο ξενοδοχειακός Όμιλος ΧΑΝΔΡΗ, ο οποίος διαχειρίζεται τρεις ιδιόκτητες μονάδες στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στη Χίο. Media Partner είναι η συνδρομητική τηλεόραση Nova.
Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η κορυφαία ελληνική μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου, η διεθνής εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών που προσφέρει κορυφαίες ιατρικές υπηρεσίες εδώ και 33 χρόνια, η διεθνής εταιρεία συμπληρωμάτων και προγραμμάτων διατροφής Herbalife και τα φυσικά καλλυντικά Βee Cera.
Επίσημοι Υποστηρικτές είναι η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων λιανεμπορίου Lidl, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων οικιακών ειδών Praktiker, η εκτυπωτική βιομηχανία Χαϊδεμένος και η εταιρεία ναυαγοσωστών Lifeguard Hellas.
Χορηγοί εστίασης είναι οι εταιρείες Μπεγνής Catering και Δειπνοσοφιστήριον, καθώς και το Canal Cafe στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.  Σημαντική είναι και η συνεισφορά των Δήμων Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου.

Για επικοινωνία με την διοργάνωση μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected]
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα και στα social media της διοργάνωσης.
http://nflathens.com/
https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens/
https://twitter.com/NFLAthens
https://www.instagram.com/nflathens/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.