Συγχαρητήρια στο 9o Δημοτικό Αγίου Δημητρίου (VIDEO)




Δείτε, πώς μέσα από ένα όνειρο ενός μαθητή, η μουσική του Τσιτσάνη, μπορεί να ενώνει όλους σε ένα σχολείο, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. «Τσιτσάνη μου ο κόσμος σου τους πάντες τους ενώνει και η λαϊκή σου η πενιά όλους μας ξεσηκώνει», είναι οι μερικοί από τους στίχους του τραγουδιού που έγραψαν οι μαθητές και το έκαναν πραγματικότητα!

Το τραγούδι αποτελεί μέρος του προγράμματος που έγινε από μαθητές της Ε’ Δημοτικού στο πλαίσιο της αναγνώρισης του ρεμπέτικου ως μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Είναι η οπτικοποίηση της συμμετοχής του σχολείου μας στο ραδιοφωνικό διαγωνισμό «Κάντ’ ν’ ακουστεί» του European School Radio και αν σας αρέσει μπορείτε να το ψηφίσετε μόνο εδώ: http://europeanschoolradio.eu/like/Song-likes.php#butt-3115

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς Δελατόλα Χριστίνα (Tina Dela – υπεύθυνη προγράμματος) και Μυρσίνη Κάιλα – Myrsini Kaila (επιμέλεια ταινίας).

Επίσης θερμές ευχαριστίες στους εκπαιδευτικούς Ηλιόπουλο Πάνο (Panos Iliopoulos), Θεοδώρου Ηλέκτρα (Electra Theodorou), Ισαριώτη Κων/να (Konstantina Isarioti) , Νεκταρία Λαμπιδώνη (Nektaria Lambidoni) και όσους συμμετείχαν στην ταινία. Ξεχωριστές ευχαριστίες στο συνάδελφο Πέτρο Καλογεράκο (Πέτρος Π. Καλογεράκος) για τη σύνθεση και τον Δημήτρη Ουλή (Dimitris Oulis )για την ενορχήστρωση τους ηχολήπτες της ΕΡΤ Μιχάλη Συγλέτο (Μιχαλης Συγλετος) και Βασίλη Χανιώτη και το Νίκο Παπαδογιώργο (bass programming). Θερμά ευχαριστώ στον Γιάννη Μωραίτη και την εκπληκτική κομπανία του που ήρθε στο σχολείο μας και στάθηκε έμπνευση για το τραγούδι και την οπτικοποίησή του.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.