Ο δήμος Αγίου Δημητρίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας




Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Δήμος Αγ. Δημητρίου, η Επιτροπή Ισότητας και οι Σύλλογοι Γυναικών της πόλης, διοργανώνουν τη θεματική εκδήλωση «Γυναίκες με Δύναμη».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου (Στρογγυλό), ώρα 19:00.

Ένα ποιητικό, μουσικό και θεατρικό αφιέρωμα στις γυναίκες εκείνες που κατάφεραν μέσα από τη δράση, το έργο, τους αγώνες, και το ξεχωριστό μυαλό τους, να αλλάξουν τον κόσμο.
Μια αναφορά στο σθένος που όλες οι γυναίκες κρύβουν μέσα τους, σθένος ικανό να αλλάξει παλιές ιδέες, να γκρεμίσει στερεότυπα και να πάει την κοινωνία πολλά βήματα μπροστά.
Ένα ταξίδι στο χρόνο για τη δύναμη της γυναίκας αγωνίστριας, επιστήμονα, εργάτριας, αντάρτισσας, δασκάλας, πολιτικού, καλλιτέχνη.

Παρουσίαση – αφήγηση – κείμενα: Μαρία Μπακέλα
Τραγούδι: Άντζελα Παλαιολόγου
Πιάνο: Κώστας Καραμάνος

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.