Γιάννης Αντωνάκης: “Δεν σταματάμε να αναβαθμίζουμε το κολυμβητήριο”




Δεν είναι τυχαίο ότι το δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου, αποτελεί ένα από τα στολίδια της πόλης αφού οι προσπάθειες των υπευθύνων δεν σταματούν ποτέ! Με εξοπλισμό ευρωπαϊκών προδιαγραφών, είναι ένα από τα καλύτερα κολυμβητήρια της Ελλάδας και φιλοξενεί μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Για να διατηρείται όμως σε άριστη κατάσταση πρέπει συνεχώς να αναβαθμίζεται.

“Συνέχεια προσπαθούμε να αναβαθμίζουμε την πισίνα μας δεν ηρεμούμε ποτέ δεν τα παρατάμε ποτέ, είναι κρίμα και άδικο ένας τόσο ωραίος αθλητικός χώρος να είναι παραμελημένος” λέει στο ΝΟΤΙΑ.GR, ο υπεύθυνος λειτουργίας, Γιάννης Αντωνάκης.

“Eκτός από τις ανακαινίσεις στους χώρους, βαψίματα και συντήρηση του μηχανοστασίου πρόσφατα ανανεώσαμε την άδεια, συντηρήσαμε τους λέβητες γεμίσαμε ξανά τους αρμούς και αντικαταστήσαμε τα σπασμένα πλακάκια.

Αντικαταστήσαμε όλες τις ντουζιέρες και τις βρύσες, αλλάξαμε τις αντλίες βάλαμε καινούργια φίλτρα στην μικρή πισίνα και ετοιμάζουμε και τα φίλτρα της μεγάλης.

Βάλαμε αυτόματο εγχυτή χλωρίου συντηρήσαμε τις ισοθερμικές κουβέρτες για να μην έχουμε απώλεια θερμοκρασίας τις κρύες νύχτες του χειμώνα και πραγματοποιήσαμε αλλά πολλά για την καλύτερη λειτουργία αυτού του πανέμορφου χώρου.

Είναι υποχρέωση μας να δίνουμε το καλύτερο στον φορολογούμενο δημότη διότι μέσα από τον αθλητισμό γεννιέται ο πολιτισμός και όχι μόνο”.

 

Γενική στο Κολυμβητηριο μας…!!!Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους Φουστερη Αντρεα ,Κωστιδου Τζενη,Βλαχου Μαρία και Κουφαλια Τουλα που δεχτηκανε
ημέρα Κυριακή να πανε στο κολυμβητηρίου μας και να κάνουν γενική καθαριότητα σε όλα τα αποδυτήρια και για την άψογη συνεργασία τους…dream team…!!!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.