Έργα 10 εκατομμυρίων ευρώ στον Άγιο Δημήτριο




Πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ της Δημάρχου Αγίου Δημητρίου Μαρίας Ανδρούτσου και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Νοτίου Τομέα Χρήστου Καπάταη, με θέματα που αφορούν τον Δήμο και την Περιφέρεια Αττικής.

Συζητήθηκε η πορεία των έργων και των μελετών, τα οποία από κοινού προωθούνται στο Δήμο Αγ. Δημητρίου. Μεταξύ άλλων, η συζήτηση επικεντρώθηκε στο έργο της διαπλάτυνσης της λεωφόρου Αγ. Δημητρίου, προϋπολογισμού 5.385.000 €, το οποίο θα δημοπρατηθεί εντός του επόμενου μήνα αλλά και του έργου της Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης – Ανάπλασης πέριξ του σταθμού μετρό Αγ. Δημητρίου, προϋπολογισμού 4.622.276,43 €, το οποίο θα εισαχθεί για έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο άμεσα.
Ειδικό θέμα συζήτησης ήταν η πορεία εφαρμογής του τοπικού σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου, οι τοπικές δράσεις με σκοπό τη μείωση των απορριμμάτων, καθώς και η ένταξη του Δήμου στο μεγάλο διαδημοτικό πράσινο σημείο του Νότιου Τομέα μαζί με του όμορους Δήμους Ν. Σμύρνης, Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου, με βάση τον αρχικό σχεδιασμό.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.