Bραβείο στον Βοτανόκηπο του Παλαιού Φαλήρου




Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου στο πλαίσιο της ανάδειξης Βέλτιστων πρακτικών Οργανισμών και Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία, συμμετέχει στην 2η Διεθνή Έκθεση – VERDE.TEC 2018 με την πρόταση «ΒΟΤΑΝΟΚΗΠΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ» στο Πάρκο του Φλοίσβου.

Η επταμελής επιτροπή αξιολόγησης του διαγωνισμού επέλεξε ομοφώνως την πρόταση του Δήμου μας ανάμεσα στις υποψηφιότητες 32 Δήμων για το Βραβείο «Επιτυχημένο Μοντέλο Προστασίας και Ανάδειξης της Βιοποικιλότητας», στην κατηγορία  «Βιοποικιλότητα».

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου, στις 19:00-20:00 στην Συνεδριακή Αίθουσα Α’ του εκθεσιακού κέντρου MEC Παιανίας, θα γίνει η απονομή του βραβείου «Επιτυχημένο Μοντέλο Προστασίας & Ανάδειξης της Βιοποικιλότητας» στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου. Το Βραβείο θα παραλάβει ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Διονύσης Χατζηδάκης.

Η παρουσίαση της πρότασης θα γίνει από την  Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου κα Βίκυ Ανδρικοπούλου, την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, στις 12:30 – Συνεδριακή Αίθουσα Α΄ του εκθεσιακού κέντρου MEC Παιανίας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.