Boυλιαγμένη: Να τι μπορεί να συμβεί αν ξεχάσεις να βάλεις χειρόφρενο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ξέχασε να βάλει χειρόφρενο στο αυτοκίνητό της και αυτό άρχισε να κινείται ακυβέρνητο με την όπισθεν. Κατέληξε πάνω σε ένα παρκαρισμένο ΙΧ, προκαλώντας του ζημιές. Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή 4 Μαρτίου, στην οδό Ερμού, στη Βουλιαγμένη.

Η οδηγός του ακυβέρνητου αυτοκινήτου, μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί μπήκε μέσα και έφυγε χωρίς να αφήσει ούτε καν ένα σημείωμα.

Για κακή της τύχη όμως το τρακάρισμα είχε καταγράψει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Όταν έφτασε στο σημείο η οδηγός του τρακαρισμένου αυτοκινήτου, γείτονες της παρέδωσαν το βίντεο για να κινηθεί νομικά και να αποζημιωθεί για τις ζημιές.

Τα βίντεο και τις φωτογραφίες δημοσίευσε το I love Vouliagmeni

Το αυτοκίνητο ανεξέλεγκτο χωρίς την οδηγό του και χωρίς χειρόφρενο φεύγει με την όπισθεν και σταματάει με αυτό τον τρόπο πάνω σε ένα παρκαρισμένο Ι.Χ. (ευτυχώς που δεν βγήκε στον κεντρικό δρόμο Τερψιχόρης & Ερμού).

 

Και εσύ ανέμελη αφού έχεις κάνει την χαζομάρα σου να το αφήσεις χωρίς χειρόφρενο πλησιάζεις, κοιτάς αν σε βλέπει κανείς,βάζεις μπροστά και φεύγεις χωρίς να αφήσεις ούτε ένα σημείωμα για το ξένο τρακαρισμένο αυτοκίνητο…

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.