Τα βρήκαν Κονδύλης και συνδικαλιστές




Λευκός καπνός βγήκε στη συνάντηση που έγινε σήμερα το μεσημέρι μεταξύ του Δημάρχου Αλίμου, εργαζομένων του Δήμου και της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Σύμφωνα με ανακοίνωση αποφασίστηκε η αναβολή λήψης απόφασης σχετικά με την ανάθεση κάποιων υπηρεσιών που αφορούν την καθαριότητα, σε ιδιώτες.

Το θέμα ωστόσο θα τεθεί προς συζήτηση  στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς όμως να ληφθεί κάποια απόφαση. Οι εργαζόμενοι ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους ενώ συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν  κοινή σύσκεψη με τον Υπουργό Εσωτερικών  την Παρασκευή 9.2.2018 στο Υπουργείο Εσωτερικών για τα θέματα πρόσληψης προσωπικού.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Αλίμου, της ΠΟΕ-ΟΤΑ και του Συλλόγου Εργαζομένων, κατά την οποία αποφασίστηκε:
  • Η αναβολή λήψης απόφασης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου της 5/2/2018 σχετικά με το 18ο θέμα.
  • Η αναστολή των κινητοποιήσεων των εργαζομένων.
  • Η πραγματοποίηση κοινής σύσκεψης με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη την Παρασκευή 9.2.2018 στο Υπουργείο Εσωτερικών για τα θέματα πρόσληψης προσωπικού.
  • Η ενίσχυση του μηχανολογικού εξοπλισμού των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Δήμου.
  • Η δέσμευση των εργαζομένων για ορθή αξιοποίηση του εξοπλισμού και η ενίσχυση της προσπάθειάς τους για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους δημότες.

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.