Παλαιό Φάληρο: Κατοχυρώθηκε ο διαγωνισμός για το πολυδύναμο κτίριο




Στην τεχνική εταιρία «Ma. Con. Struction» κατοχυρώθηκε ο διαγωνισμός για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης οχημάτων καθαριότητας και υπέργειου χώρου γραφείων καθαριότητας και χώρου πρασίνου και παιδικής χαράς στο Ο.Τ. 381» συνολικού προϋπολογισμού 4.880.000,00€ (συμπ/νου Φ.Π.Α.).

Με την με αρ. 315/2017 ΑΟΕ, επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα του εν λόγω διαγωνισμού με
προσωρινό ανάδοχο: την εταιρία «Ma. Con. Struction» (αυξ.αρ.προσφ.5) με ποσοστό έκπτωσης
61,80% (1.503.450,09€ + ΦΠΑ 24% 360.828,02€ = 1.864.278,11€).
Σε συνέχεια της απόφασης αυτής, ο προσωρινός ανάδοχος κλήθηκε με την υπ’ αριθ. πρωτ.
20223/2017 πρόσκληση προκειμένου να προσκομίσει τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά
κατακύρωσης, τα οποία κατετέθησαν µε αρ. πρωτ. 488/05.01.2018.
Η επιτροπή διαγωνισμού, μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών συμμετοχής του προσωρινού
αναδόχου, με το από 09.02.2018 της εισηγείται την εταιρεία MA.CON.STRUCTION ως οριστικό
μειοδότη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία «Ma. Con. Struction» ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2010, από τους αδερφούς Κωνσταντίνο και Μαρίνο Παπανδρέου, και αποτελεί συνέχεια των ήδη προσφερόμενων υπηρεσιών τους ως ατομικές επιχειρήσεις, αλλά και εξέλιξη της επιτυχημένης πορείας τους στο χώρο των μελετών και κατασκευών και αναβάθμιση αυτής σε υπηρεσίες όπου η ύπαρξη μιας εταιρείας είναι απαραίτητη. Βρίσκεται σε ενεργή δράση από τον Μάρτιο του ίδιου έτους.

Για την υλοποίηση των σκοπών και των στόχων της  η εταιρεία απέκτησε εργοληπτικό πτυχίο δεύτερης τάξης το Νοέμβριο του 2010, ενώ από το ίδιο έτος είναι μέλος του ΤΕΕ.

Αντικείμενο της είναι η μελέτη , η κατασκευή, η επίβλεψη κάθε μορφής και φύσεως τεχνικών έργων τόσο ιδιωτικού όσο και δημοσίου χαρακτήρα. Επιπλέον παρέχει υπηρεσίες σε θέματα α) επενδύσεων, β) εκπόνησης κάθε είδους τεχνικών, οικονομοτεχνικών ή οικονομικών μελετών, γ) κατασκευής τεχνικών έργων οποιασδήποτε κατηγορίας και δ) διοίκησης και διαχείρισης (project management) τεχνικών ή μη έργων.

Πρωταρχικός στόχος σε κάθε περίπτωση είναι  η διασφάλιση της ποιότητας και η δημιουργία των πλέον κατάλληλων λύσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες των πελατών.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.