O χορός των Αιτωλοακαρνάνων Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μεγάλη επιτυχία είχε η κοπή της πρώτης πίτας του συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Αλίμου, που έγινε το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου.

360 άτομα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση στο «Ακρωτήρι Club Restaurant» και διασκέδασαν με τα παραδοσιακά τραγούδια του συγκροτήματος SibeΜόρια.

Όλοι τους έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την άψογη διοργάνωση. Την πίτα έκοψε ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης. Ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Νίκος Αλβανός ευχαρίστησε τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και στη συνέχεια ο πρόεδρος Δημήτρης Δημάκης, ανέλυσε τους σκοπούς του συλλόγου.

Αφού έκανε μια γενική ιστορική περιγραφή του τόπου, τόνισε ότι ο σύλλογος θα κινηθεί σε αυστηρά πολιτιστικά πλαίσια με παρουσιάσεις λαογραφικών βιβλίων, συναντήσεις και γνωριμία με προσωπικότητες του τόπου και προγραμματισμός για όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινωνικό έργο τώρα που οι εποχές είναι δύσκολες.

“Θα κάνουμε εκδρομές γνωριμίας σε σημαντικά σημεία του νομού και θα προγραμματίσουμε μια συνάντηση για να αναλύσουμε στο ευρύ κοινό την προσωπικότητα του Κοσμά του Αιτωλού που αποτελεί και τη σφραγίδα του συλλόγου μας” είπε ο πρόεδρος.

Το παρών έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Ιωάννης Λύτρας που έκανε και ένα σύντομο χαιρετισμό, ενώ παραβρέθηκαν: Η περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Νερούτσου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλίμου, Μάνος Γαρυφαλάκης, οι αντιδήμαρχοι Αναστασία Σιμητροπούλου, Μαίρη Ανανιάδου και Στέφανος Διαμαντής,  ο πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ Αρτέμης Καραμολέγκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χριστίνα Βράνη, Κωνσταντίνα Γκόνη, Εύη Δουδωνή, Αλέκα Γιαννούτσου, Γιώτα Προυντζοπούλουκαι Νίκος Αλεξόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Αργύρης Αργυρίου και πολλοί πρόεδροι συλλόγων του Αλίμου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.