Δήμος Ηλιούπολης: Αλλάζει 2000 καμένες λάμπες το χρόνο
2000 καμένες λάμπες αλλάζει το χρόνο ο δήμος Ηλιούπολης όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου. Το πρόβλημα θα λυθεί  όταν αντικατασταθεί ο ηλεκτροφωτισμός της πόλης με λαμπτήρες Led νέας τεχνολογίας και δεν θα χρειάζεται κανένας πολίτης να ειδοποιήσει το δήμο για οποιαδήποτε βλάβη στο δίκτυο αφού αυτή θα ανιχνεύεται και θα αποκαθίσταται αυτόματα.

Ο δήμος Ηλιούπολης είναι από τους πρώτους έξι δήμους στην Ελλάδα που εντάχθηκε στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και της Τράπεζας Επενδύσεων για την αντικατάσταση όλου του Ηλεκτροφωτισμού της πόλης με λαμπτήρες Led.

Το σύστημα της τηλεδιαχείρισης με το οποίο θα γίνεται ο χειρισμός των λαμπτήρων από κεντρική μονάδα ελέγχου στο Δημαρχείο δεν θα εξασφαλίσει μόνο την εξοικονόμηση ενέργειας με την δυνατότητα της επιλεκτικής ρύθμισης επιπέδων φωτισμού σε συγκεκριμένους λαμπτήρες, αλλά την άμεση, εντός 48 ωρών, όπως επιτάσσουν οι προδιαγραφές, αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης.

Επίσης θα εξασφαλιστεί στο μέγιστο δυνατό η εξάλειψη της φωτορύπανσης, η εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα και η αύξηση της θερμότητας.
Η υποδομή του δήμου Ηλιούπολης στον ηλεκτροφωτισμό έχει να αλλάξει εδώ και 30 χρόνια.
Οι συχνές βλάβες οφείλονται:
• Στα πεπαλαιωμένα συστήματα φωτισμό της πόλης.
• Στους λαμπτήρες που χρονολογούνται εδώ και δεκαετίες.
• Στην έλλειψη προσωπικού του Δήμου που σήμερα διαθέτει μόνο δύο ηλεκτρολόγους μόνιμους που έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το καλαθοφόρο για την αλλαγή τους.
Ο δήμος, μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την πλήρη αλλαγή του συστήματος ηλεκτροφωτισμού με λαμπτήρες LED με το υφιστάμενο προσωπικό αλλάζει κατά μέσο όρο 2000 λαμπτήρες ετησίως.
Στις αρχές Απριλίου και με την έλευση τριών ακόμα μονίμων ηλεκτρολόγων ο δήμος θα επιταχύνει τις αλλαγές λαμπτήρων που έχουν καεί μέχρι την τοποθέτηση του καινούριου συστήματος.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.