Δήμος Αγίου Δημητρίου: Μεγάλο στοίχημα η απομάκρυνση όλων των εγκαταλελειμμένων οχημάτων




Συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα η απομάκρυνση παλαιών και εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τη Δημοτική Αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αγίου Δημητρίου, η πρωτοβουλία αυτή είναι επιβεβλημένη καθώς κύριος στόχος είναι η απελευθέρωση χώρων στάθμευσης, αλλά η βελτίωση της εικόνας της πόλης.

 Τα εγκαταλειμμένα οχήματα αποτελούν εστία μόλυνσης λόγω της μακράς ακινησίας, της συσσώρευσης απορριμμάτων και επιπλέον είναι πηγή δημιουργίας αποβλήτων με σοβαρές επιπτώσεις (σκουριές, λάδια, υγρά φρένων) για το αστικό περιβάλλον.

Πολλές είναι οι φορές που αποτελούν αιτία για την πρόκληση ατυχημάτων για διερχόμενους πεζούς και οδηγούς, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ένα εγκαταλελειμμένο όχημα εμποδίζει την ορατότητα, αλλά και τη διέλευση στα παιδικά καροτσάκια ή σε άτομα με αναπηρία, ακόμη και την προσπέλαση πυροσβεστικών οχημάτων, ασθενοφόρων και απορριμματοφόρων.

Τα εγκαταλελειμμένα οχήματα που απομακρύνθηκαν την εβδομάδα που τελείωσε ήταν από τους δρόμους: Αϊδινίου και Μεταξά, Κλεάρχου, Ψαρρού, Μ. Καραολή και Τρικάλων.

“Η προσπάθεια από την Δημοτική Αστυνομία είναι συνεχής με προγραμματισμό και επιμονή. Σε αυτό σας θέλουμε κοντά μας” αναφέρει η ανακοίνωση

Επικοινωνήστε μαζί μας, τηλεφωνικά ή με email και ενημερώστε μας για τυχόν εγκαταλελειμμένα οχήματα στην γειτονιά σας. 
Τα τηλέφωνα του Δήμου είναι 213 200 7759 ή 213 200 7710. email: [email protected], [email protected]

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.