Αργυρούπολη: Η γιαγιά Σοφία γιόρτασε τα 100ά της γενέθλια (ΕΙΚΟΝΕΣ)




100 κεράκια έσβησε η γιαγιά Σοφία από την Αργυρούπολη που γιόρτασε τα γενέθλιά της ανάμεσα σε παιδιά εγγόνια και δισέγγονα, ενώ καλεσμένος στη μικρή γιορτή ήταν και ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος στον οποίο διηγήθηκε συγκινητικές ιστορίες  από τα παλιά.

Δείτε τι έγραψε στο facebook ο δήμαρχος:

Μία γοητευτική κυρία ετών 100!

H γοητευτική κυρία στην φωτό είναι η κυρια Σοφία, ίσως η γηραιότερη κάτοικος του δήμου μας. Έκλεισε τα 100 και τα γιόρτασε με ένα υπέροχο πάρτι που είχα την τιμή να παραβρεθώ ανάμεσα σε πολλά αγαπημένα της πρόσωπα. Εγκαταστάθηκε στην πόλη μας κάπου στις αρχές του 50 και όσα μου διηγήθηκε ήταν συγκλονιστικά για το πως ζούσαν εκείνα τα χρόνια οι πρώτοι αυτοί κάτοικοι.
Σύντομα θα την τιμήσουμε ως δήμος αλλά την ευχή της την πήραμε όλοι εχθές με αγάπη και ένα φιλί.
Ευλογημένος είναι για εμένα ο άνθρωπος που φτάνει τα 100 και έχει γύρω του τα 3 του παιδιά, τα 7 εγγόνια και τα 7 δισέγγονα. Να μας τα χιλιάσεις κυρία Σοφία.

Μία γοητευτική κυρία ετών 100!H γοητευτική κυρία στην φωτό είναι η κυρια Σοφία, ίσως η γηραιότερη κάτοικος του δήμου μ…

Publié par Γιάννης Κωνσταντάτος Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρουπολης sur dimanche 11 février 2018

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.