Απίστευτη ληστεία στη Γλυφάδα: Η… «συντήρηση του ασανσέρ» κόστισε 20.000 ευρώ!




Με έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο 3 κακοποιοί ξεγέλασαν μια 84χρονη γυναίκα, κατόρθωσαν να μπουν στο διαμέρισμα της και της έκλεψαν 20.000 ευρώ.

Μόνο καφέ δεν έφτιαξε η 84χρονη στους 3 ευγενέστατους νεαρούς που της χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού της στη Γλυφάδα. Κάθισε μάλιστα ανυποψίαστη στο σαλόνι με τους δύο, όσο ο τρίτος βοηθούσε στο πως θα κάνουν φτερά 20.000 ευρώ.

Οι 3 αδίστακτοι ληστές προκειμένου να πείσουν την ηλικιωμένη να τους ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος της παρίσταναν τους συντηρητές του ασανσέρ και της είπαν πως έπρεπε να τους αφήσει να μπουν στο σπίτι για να κλείσουν κάποιο διακόπτη.

Μόνο που αντί να κλείσει το διακόπτη, πήγε στην κρεβατοκάμαρα. Την έκανε φύλλο και φτερό σε δευτερόλεπτα. Άρπαξε τις 20.000 ευρώ, όλα τα πολύτιμα κοσμήματα που βρήκε και μόλις τελείωσε επέστρεψε στο σαλόνι. Μαζί με τους άλλους 2 της παρέας την αποχαιρέτησαν και εξαφανίστηκαν.

Το περιστατικό αυτό δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας λένε οι κάτοικοι της γλυφάδας. Οι επιτήδειοι άλλοτε υποδύονται τους εφοριακούς και άλλοτε τους υπαλλήλους τη ΔΕΗ , σε κάθε περίπτωση όμως αποσπούν τεράστια ποσά από τα θύματα τους.

ΠΗΓΗ: STAR.GR

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.