Άλιμος: Αφόρητη μυρωδιά λόγω βλάβης του δικτύου αποχέτευσης




Σοβαρό πρόβλημα παρουσιάστηκε ξανά σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ στη διασταύρωση της λεωφόρου Ελευθερίας (πρώην Αμφιθέας) με την οδό Κορυτσάς. Ενώ είχαν γίνει εργασίες αποκατάστασης της βλάβης του δικτύου αποχέτευσης, πριν από λίγο καιρό, (είχε διακοπεί μάλιστα για 2-3 μέρες η κυκλοφορία των οχημάτων), ο αγωγός έσπασε ξανά με αποτέλεσμα να γεμίσει ο δρόμος με ακάθαρτα νερά.

“Η μωρωδιά είναι αφόρητη, Ελευθερίας και Κορυτσάς οι αγωγοί που επισκευάστηκαν πριν 15 ημέρες σπάσανε και πάλι” λέει η Ζωή Σαββίδου, η οποία δημοσιεύει στην ομάδα ALIMOS στο facebook σχετικές φωτογραφίες.

Για τη νέα βλάβη ειδοποιήθηκε η ΕΥΔΑΠ και συνεργεία της βρίσκονται στο σημείο προσπαθώντας να δώσουν λύση στο πρόβλημα.

Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης μόλις ενημερώθηκε για το θέμα, επικοινώνησε αμέσως με την ΕΥΔΑΠ:

“Αυτά είναι τα χάλια του κράτους…” είπε ο δήμαρχος

“Η ΕΥΔΑΠ μας πληροφόρησε ότι ο αγωγός δεν έσπασε εκεί που τον είχαν επισκευάσει, αλλά αμέσως μετά… Το ερώτημα είναι: γιατί δεν τον αλλάζουν όλο τον αγωγό, μία και καλή, για να μην ταλαιπωρούμαστε όλοι;;;”

Ζωή Σαββίδου: Σωστο το ερωτημα κ. δημαρχε μας. Ο αγωγος πρεπει να αλλαχθει σε ολο το μηκος του. Πραγματι εσπασε πιο πανω απο εκει που φτιαξανε. Εγω φυσικα δεν ειμαι αρμοδια για να μιλησω για την επισκευη του ομως μπορω να πω οτι τοσα χρονια που καθε τοσο σπαει και τον επισκευαζουνε θα μπορουσανε να τον φτιαξουν εξαρχης. Νομιζω οτι και σεις πρεπει να ενδιαφερθειτε. Το γνωριζω οτι ειναι της Ευδαπ ομως ανηκει στον Δημο Αλιμου. Η ευδαπ και καθε κρατικη υπηρεσια το απλο εργο το κανει πανακριβο για το κρατος.!!! !Μακαρι να μπορεσετε να κανετε κατι. Η Κορυτσας τωρα και η Ελευθεριας ειναι γεματη βρωμια απο τον σωληνα της αποχετευσης που εσπασε. Σας ευχαριστω

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.