Στις 11 Μαρτίου το 3ο Συνέδριο της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» Ελληνικού – Αργυρούπολης.
(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (24/1) η τελευταία συνεδρίαση της ολομέλειας της Κεντρικής Επιτροπήςς (Κ.Ε.) της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ».

Ο επικεφαλής της παράταξης, Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, ενημέρωσε διεξοδικά τα μέλη της Κ.Ε. για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τον Δήμο και την παράταξη και στη συνέχεια επακολούθησε σχετική συζήτηση και τοποθετήσεις μελών.Ανδρέας Κονδύλης: Οκτώ αλήθειες για το νέο Δημαρχείο Αλίμου

Αποφασίσθηκε ομόφωνα, όπως το 3ο Συνέδριο της παράταξης πραγματοποιηθεί την  Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018, με κεντρικό σύνθημα «Η Παράταξη των Εργων Συζητά για το Μέλλον της Πόλης που Αγαπάμε».

Σημειώνεται, ότι το 3ο Συνέδριο της μεγάλης, ενιαίας και ανεξάρτητης παράταξής μας, εκτός των άλλων, θα εκλέξει τη νέα Κ.Ε. της από την οποία θα προέλθουν τα λοιπά Οργανα λειτουργίας της, τον επικεφαλή της παράταξης και υποψήφιο Δημαρχό της στις προσεχείς αυτοδοικητικές εκλογές, θα καθορίσει  βασικούς άξονες του προεκλογικού της προγράμματος και, κυρίως, θα σηματοδοτήσει την έναρξη της νέας νικηφόρου πορεία της προς τις δημοτικές εκλογές του 2019, που αναμένεται, κατά κοινή ομολογία, να είναι στο τέλος θριαμβευτική.

Να τονισθεί, ότι, όπως δήλωσε ο Γιάννης Κωνσταντάτος, το 3ο συνέδριο θα αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία όλων εκείνων που επιθυμούν να ενταχθούν και να πλαισιώσουν την “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ” – σεβόμενοι τις αρχές της – στην πορεία της προς τις προσεχείς εκλογές.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.