Παραιτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ντάλλας
Την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος της παράταξής “Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού Αργυρούπολης – Χρήστος Κορτζίδης”, για λόγους προσωπικούς και οικογενειακούς, υπέβαλε ο Νίκος Ντάλλας.
Την θέση του καταλαμβάνει η Ροδή Γεωργακάκη.
Ο Νίκος Ντάλλας ήταν δημοτικός σύμβουλος από το 2003 μέχρι σήμερα, αντιδήμαρχος Ελληνικού από το 2007 έως το 2010, με μεγάλη προσφορά στην πόλη,στην παράταξή μας και στη γειτονιά του, την Αγία Παρασκευή Ελληνικού.
Στην επιστολή παραίτησής του αναφέρει: «Θα συνεχίσω και χωρίς αυτή την τιμητική ιδιότητα, να βοηθώ στο μέτρο των δυνάμεών μου, για το καλό και την πρόοδο του δήμου μας, μέσα από την παράταξή μου, την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ».

Πηγή:http://dsellar.blogspot.gr/2018/01/blog-post_24.html…

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.