Τα καφέ μπαρ του Αλίμου που συμμετέχουν στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS




Μία έκπληξη περίμενε τους θαμώνες στα καφέ και μπαρ του Αλίμου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα AIDS!

«ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥ και ΠΡΟΦΥΛΑΞΕ» ήταν το μήνυμα πάνω στις συσκευασίες προφυλακτικών που μοιράστηκαν δωρεάν από τον Δήμο Αλίμου σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα AIDS, σε όσους έπαιρναν τον καφέ ή το ποτό τους στα καταστήματα της πόλης.

Η διανομή, που εξέπληξε ευχάριστα ιδιαίτερα τη νεολαία, στόχευε στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για την πρόληψη των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων και του AIDS.

Η 1η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS το 1988, με απόφαση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και στη συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Κύριοι άξονες της παγκόσμιας εκστρατείας είναι ο μηδενισμός των νέων μολύνσεων, ο μηδενισμός των θανάτων από aids και ο μηδενισμός των διακρίσεων.

Στη δράση του Δήμου αρωγοί ήταν:

 Ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος – Θετική Φωνή

 Tα Κέντρα Πρόληψης και Εξέτασης «Checkpoint»

 Η εταιρεία Kiskot Traiding ΑΕ (εισαγωγέας των προφυλακτικών AGAIN).

 Τα καταστήματα του Αλίμου, που ένθερμα στήριξαν αυτή την δράση πρόληψης: Agora Café-Bistro, Angels Café, Bake, Blueberry Café, Café Le Bon, Catwalk Café-Bar, Coffe Lab, Desio Café, Dia Noche, Grosso Premium Coffee Time, Kiosky’s one stop all, Loft, Mikel Coffee Company Αλίμου, Novantatre, Penarrubia Lounge, Play me Café, Plus Café, Premier Café, Reboot, Rubirosa, Skipper’s, Stardust, Witzwort, Καρπός, Μποέμ.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.