Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει το 1ο Αθλητικό Φεστιβάλ Κωφών
Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθήνας, Χρήστος Καπάταης και ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού, Σπύρος Πάντζας, παρευρέθησαν, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής, στην γιορτή αποχαιρετισμού του 1ου Αθλητικού Φεστιβάλ Κωφών, που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, από τις 4-8 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν όλα τα παιδιά των σχολείων της Αττικής που συμμετείχαν στους αγώνες και διακρίθηκαν.
Στον χαιρετισμό τους οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας δήλωσαν μεταξύ άλλων, ότι η Περιφέρεια Αττικής θα βρίσκεται πάντα αρωγός σε προσπάθειες που κάνουν πράξη την ισότιμη συμμετοχή των συμπολιτών μας με αναπηρία, στο κοινωνικό γίγνεσθαι.
Έδωσαν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς, καθώς επίσης, ενθάρρυναν την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών για την συνέχιση του έργου τους ώστε να δημιουργηθεί ένα παράθυρο ευκαιρίας και στον αθλητισμό στους συμπολίτες μας με προβλήματα ακοής.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.