Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Ελληνικού Συλλόγου Προστασίας Ιπποειδών




 

Μια παρέα φίλων της ιππασίας αποφάσισαν το 2006 να δώσουν ένα τέλος στην κακομεταχείριση γερασμένων και τραυματισμένων ιπποειδών προσπαθώντας να τα φροντίσουν και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους. Όσα είναι τυχερά βρίσκουν καταφύγιο στον ΕΣΠΙ, τον μοναδικό φιλοζωικό σύλλογο που περιθάλπει ιπποειδή στην Ελλάδα.

Σε αυτά τα χρόνια λειτουργίας του συλλόγου έχουν βρει φροντίδα και περίθαλψη περίπου 100 ζώα από τα οποία τα περισσότερα έχουν δοθεί στη συνέχεια για υιοθεσία. Τα άλογα είναι ζώα που θέλουν πολλή φροντίδα τόσο σε υλικό όσο και σε ανθρώπινη παρουσία. Σκεφτείτε μόνο ότι έχουν την ανάγκη να τρώνε για 16 ώρες περίπου κάθε μέρα και η τροφή τους μόνο στοιχίζει πάνω από 300€ το μήνα. Για όλα αυτά προσφέρουν την εθελοντική τους εργασία οι 10 εθελοντές του συλλόγου μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από ιππίατρο, πεταλωτή και ειδικό οδοντίατρο.

Ο Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τα μέλη του, δωρεές φίλων και την αναδοχή που δίνει σε κάποιον τη δυνατότητα να συμβάλει στην περίθαλψη του ζώου όταν δεν μπορεί να το υιοθετήσει και να το πάρει μαζί του. Αρκετά συχνά διοργανώνονται εκδηλώσεις προς ενίσχυση του συλλόγου αλλά και για την ενημέρωση του κόσμου αναπληρώνοντας το κενό πληροφόρησης που υπάρχει γι’αυτά τα πανέμορφα ζώα.

Με αυτό το σκοπό λοιπόν διοργανώνουμε ένα Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις μας στο Μαρκόπουλο. Θα έχουμε μουσική, ποτό, φαγητό και υπέροχα δώρα ώστε να βοηθήσουμε τα άλογα, γαϊδουράκια και μουλάρια που περιθάλπουμε να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους υπέροχους τετράποδους φίλους μας και να συμβάλλετε στο να ζήσουν μια καλύτερη ζωή.

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί. 

3ο χλμ. Οδός Μυρρινούντος, Μαρκόπουλο. Δίπλα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας.

Σας περιμένουμε όλους 

Όλα μας τα έσοδα πάνε υπέρ της φροντίδας των ζώων που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις μας. 

www.greekhorseprotection.org

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.