“Ας μη μείνουμε στα λόγια”





Τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), του Δήμου Αγίου Δημητρίου,  συμμετέχουν στη δράση της Εθελοντικής ομάδας “Ας μη μείνουμε στα λόγια” για τη συγκέντρωση καινούργιων παιχνιδιών που θα προσφέρουν χαρά σε παιδιά, που νοσηλεύονται σε διάφορες ογκολογικές κλινικές όλης της χώρας.

Τα παιχνίδια θα δοθούν στο τέλος Ιανουαρίου, τότε που σβήνει όλη η λάμψη των Χριστουγέννων, κάνοντας τα προσωπάκια των παιδιών να λάμψουν πάλι από χαρά!

Ας βάλουμε, λοιπόν, στο καλάθι μας όλοι φέτος ένα παραπάνω παιχνίδι, που θα κάνει πολύ χαρούμενο ένα παιδί!
Τα παιχνίδια πρέπει να είναι καινούργια, από κουδουνίστρες έως επιτραπέζια και να απευθύνονται σε νεογέννητα έως εφήβους.
Προσοχή! Απαγορεύονται τα λούτρινα!
Η συλλογή των παιχνιδιών θα ολοκληρωθεί στο τέλος Δεκεμβρίου 2017.
Πληροφορίες: Τηλ.: 2132007732.-

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.