Aργυρούπολη: Άλλαξε όψη το “Μίκης Θεοδωράκης” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του Πολιτιστικού-Συνεδριακού Κέντρου “Μίκης Θεοδωράκης” στην Αργυρούπολη. Οι παρεμβάσεις έγιναν στην εξωτερική πρόσοψη αλλά και εσωτερικά στο φουαγιέ και στην κεντρική σάλα. Η ανακαίνιση έγινε με την υποστήριξη του Συλλόγου Κρητών Αργυρούπολης.
Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε:
“Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα εξ αρχής για εμάς η ανακαίνιση του ιστορικού Θεάτρου της πόλης μας Μίκης Θεοδωράκης που ολοκληρώθηκε την εβδομάδα αυτή με απόλυτη επιτυχία και όπως βλέπετε στις φώτο άλλαξε θεαματικά .
Το θέατρο που κατασκευάστηκε επί Δημαρχίας Μπάμπη Σαραφιδη το 2000 είχε παραμεληθεί όπως βλέπετε στις φωτό σε βαθμό να φαίνονται τα σίδερα και να στάζει νερα η οροφή. Το θέατρο που είναι το επίκεντρο όλων των εκδηλώσεων μας οφείλαμε να το δούμε ξανά ζεστά και όπως του αρμόζει.
Μέρα με τη μέρα νοικοκυρεύουμε την πόλη μας σε όλους τους τομεις και ιδιαίτερα για το Μίκης Θεοδωράκης είμαι πολύ χαρούμενος που ανακαινίστηκε επί των ημερών μας γιατί ήταν ένα προσωπικό στοίχημα”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. 

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.