Στις εκλογές του ΕΒΕΑ η Άννυ Καυκά




Η αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, Άννυ Καυκά, κατεβαίνει υποψήφια Σύμβουλος για το Δ.Σ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Εμπορικό τμήμα), στις εκλογές που θα γίνουν στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017.

Αγαπητοί φίλοι, φίλες και συνάδελφοι
Επτά χρόνια τώρα οι επιχειρήσεις αγωνίζονται να επιβιώσουν κάτω από τις πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας. η φορολογική πίεση βρίσκεται ακόμη σε υπερβολικά υψηλό επίπεδο και η μείωσή της πρέπει να είναι ο πρώτος μας στόχος μαζί με την πάγια επιδίωξη μας για ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον. Τώρα ήρθε η στιγμή όλοι εμείς οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες να απαιτήσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες, που θα μας επιτρέψουν να αναδειχτούμε σε κινητήρια δύναμη της ανάκαμψης και της αναγέννησης της ελληνικής οικονομίας.

Έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, από τον Δεκέμβριο του 2011. Ταυτόχρονα είμαι αιρετό μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) από τον 12/2011, καθώς και Μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών και νήσων Αιγαίου από τον 3/2016.
Με σπουδές στη Λογιστική και στο Μάρκετινγκ, εργάζομαι από 20 ετών, στον Βιοτεχνικό τομέα, στο Χονδρεμπόριο και από το 2006 στη Λιανική & Χονδρική Πώληση ειδών διακόσμησης σπιτιών .
Μέσω του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας όπως και του Δήμου Γλυφάδας, όπου είμαι Δημοτική Σύμβουλος από το 2014, διοργανώνουμε κοινωνικές δράσεις σε συνεργασία και με άλλους φορείς της πόλης μας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αφύπνιση της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης των επιχειρηματιών της Γλυφάδας και την προσφορά τους σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
Είμαι μητέρα δύο παιδιών της Αλεξίας 20 ετών και του Βασίλη 15 ετών.

Άννυ (Άννα) Καυκά
Υποψήφια Σύμβουλος για το Δ.Σ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Εμπορικό τμήμα)

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΒΕΑ – Η συμμετοχή είναι δύναμη
Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017, ημέρες Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, & ώρες από 09,00 έως 20,00 στο κτίριο του ΕΒΕΑ, οδός Ακαδημίας 7, 106 71 – Αθήνα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.